Viikkotiedote viikolle 37 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 37

Kenttämestarin terveiset

Vanhalla Vaaralla on aloitettu puunkaato. Koneiden läheisyyteen EI SAA MENNÄ ja tarvittaessa, jos koneet ovat pelilinjalla, kyseinen väylä tulee ohittaa. Työt pyritään tekemään mahdollisimman joutuisasti, jotta haitta pelaajille olisi mahdollisimman vähäistä.

Sanki-kentällä jatketaan väylähiekoituksia ja tiipaikkojen holkituksia. Ensi viikolla syystyöt aloitetaan myös Vaara-kentällä viheriöiden/tiipaikkojen ilmastointien ja väylien hiekoitusten osalta.

SGL:n kenttäkonsultti Janne Lehto vieraili kentällämme loppuviikosta. Jannen kanssa keskusteltiin muun muassa tulevista tiipaikkaremonteista ja kentän talvehtimiseen liittyvistä asioista. Viheriöiden syystoimien osalta erityisesti kasvitautien torjuntaruiskutuksia koskevat suunnitelmat käytiin läpi tarkasti. Kiitokset Jannelle visiitistä!

OGK:n talviharjoittelu siirtyy Oulun Golfhallille

Oulun Golfkerho on sopinut talviharjoittelutilojen vuokraamisesta Oulun Golfhallilta. Hallille tullaan syksyn aikana tekemään isoja muutoksia, jotka tuovat lisää lyöntipaikkoja. Lähipeliharjoittelualuetta tullaan myös parantamaan seuran tarpeet huomioiden. Uusi harjoitustila on täyslämmin.

Nallisportin kuplahalli palveli pitkään kerhon tarpeita, mutta sen tilalle on nyt nousemassa uusi tennis- ja padellhalli. Kiitokset menneestä halliyhteistyöstä myös Nallisportin suuntaan!

Tulevia tapahtumia

  • 18.9. Perhekisa, Vanha Vaara
  • 19.9. Karina Business Open PERUTTU
  • 20.9. EnjoyTravel & Tours viikkokilpailu, Vaara
  • 25.9. Kauden päättäjäiset – Par 3 -kilpailu, Vaara (par 3 kenttänä)

Muun muassa kutsut kilpailuihin ja tapahtumiin löydät täältä.

Muuta tiedotettavaa

Toimiston aukioloaika ma-su kello 8-19.

Muistathan hoitaa toimiston aukioloaikojen ulkopuolelle sijoittuvien pelivarauksien maksut kuntoon aina ennen tiiaikaasi. Aamupelien maksut voit toki kuitata kierroksen jälkeen.

Santikka Golf Shop palvelee edelleen Sankivaarassa arkisin kello 10-18 ja viikonloppuisin kello 10-16.

Golfravintola Spin palvelee viikon jokaisena päivänä kello 8-19. Väyläkioski on avoinna iltaan saakka säävarauksella. Viikon 37 lounaslistan löydät täältä.

Mukavaa golfintäyteisen viikon jatkoa kaikille pelaajillemme!

Santikan syysalennukset käynnissä: