Viikkotiedote viikolle 37 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 37

Harjoitusviheriön laajennustyöt etenevät. Maamassat liikkuvat ja pian syntyy muotojakin

Viikkotiedote viikolle 37

Senioreiden seuraottelu OGK – RtG toinen ja ratkaiseva osa pelattiin Sankivaarassa maanantaina 2.9. OGK lähti takaa-ajajana seuraotteluun mutta kotikentältä irtosi varsin tukeva voitto joka siivitti myös kokonaiskisan voittoon.

Tulokset

Perjantaina kokeiltiin ihan jotain muuta, nimittäin Vaara -kentällä pelattiin Par 3 -kilpailu. Osittain varsin kokeellisilla reittivalinnoilla etsittiin voittajaa ja kyllähän se sieltä löytyikin. Sami Kauppinen pokkasi voiton niukkaakin niukemmin.

Parikilpailuna pelattu Gigantti Superscramble keräsi lauantaina täyden kentällisen kisailijoita mittelemään huikeista palkinnoista. Kilpailussa voittajaksi pelasi pari Jaakko Turpeinen / Juha Pesonen nettotuloksella 60 lyöntiä. Takana olikin sitten tiukempaa kun tuloksessa 62 peräti kuusi joukkuetta.

Onnittelut myös kaikille arvonnoissa pärjänneille.

PS. Gigantissa vielä 30.9. saakka OGK:n jäsenkortilla 10% alennus

Kenttä tiedottaa

Leikkuukorkeudet griineille 3,75mm, väylillä 14 mm.

Holkitukset ovat käynnissä Vaaran 1-9 kentällä maanantaina. Arvion mukaan työt siirtyvät Vaaran 10-18 tiistain aikana. Kaikkiaan työt ottavat aikaa n. 3 työpäivää, mutta olosuhteista johtuen aikatauluihin voi tulla viivästyksiä. Vaaran jälkeen holkitetaan lisäksi puttiviheriöt ja Sanki 3. viheriö. >> lue lisää holkituksesta

Harjoitusviheriön laajennustyöt ovat olleet käynnissä viikon verran ja näkyvää on jo kovastikin saatu aikaiseksi. Työt jatkuvat ainakin vielä tämän viikon.

Viikolla 38 holkitusta jatketaan tiipaikoilla, pelaamiselle tästä ei vaikutusta.

Tulevat avoimet tapahtumat

  • ti 10.9. Senioreiden OGK-ViGC seuraottelu
  • la 14.9. OGK-RtG
  • su 15.9. Naisten loistava lopetus
  • ma 16.9. Senioreiden viikkokisa
  • to 19.9. Junioreiden kauden päätöstilaisuus
  • la 21.9. Perhekisa
  • su 22.9. Everybody

Golfshop tiedottaa

Mizunon demo su 15.9. rangella klo 10 -14