Viikkotiedote viikolle 38 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 38

Viikkotiedote viikolle 38

Senioreiden seuraottelu OGK-ViGC pelattiin tiistaina. OGK lähti Virpiniemessä maanataina käydyn pelipäivän jälkeen takaa-ajajan asemassa otteluun, mutta kotikenttäetu ja kaunis kesäinen pelipäivä siivittivät kokonaiskisan voittoon.

Henkilökohtaisen kilpailun voitti naisissa Anneli Oravainen 71 pisteen yhteistuloksella ja miehissä Pekka Ovaska 74 pisteen yhteistuloksella.

Tulokset

OGK-RtG yleinen seuraottelu on vuorovuosin Sankivaarassa ja Siikajoella pelattavan Kilpailu. Tälle vuotta kilpailu pelattiin Sankivaarassa. Voiton pokkasi Veijo Haverinen 71 lyönnin kierroksella joka oikeutti 40 pisteen tulokseen.

Henkilökohtaiset

Joukkuetulokset

Naisten loistava lopetus pelimuotona oli pariscramble, pistebogey ja kisakenttänä tällä kertaa Vanha Vaara. Oulun Golfkerho on ylittänyt 500 naisjäsenen rajapyykin, joten senkin vuoksi tämä huipennus oli hieno tilaisuus pelata kisaa loistavien naisgolffareiden kesken.

Tulokset:
1. Anne Kalander & Satu Väinämö, 21 pistettä
2. Marika Leiviskä & Anne Lindroth, 18 pistettä
3. Marjo Alatalo & Minna Leskinen, 18 pistettä

Finnish tourin finaali Vierumäellä päätti suomalaisen huippugolfin kotimaisen kisakauden. OGK:sta jalkeilla oli seuramme kärkipelaajat. Juha Kuirin silminnäkijäraportti pohjautuu tositapahtumiin >> FT Finaali, Vierumäki

Kenttä

Kentillä normaalit leikkuut, kylmenevien ilmojen myötä kasvu on melko niukkaa ja leikkuukerrat harvenevat.

Puttiviheriöille ja Sangin 3. viheriölle tehdään vielä holki-ilmastus viikon alussa.

Pakkasaamut

Syksyn edetessä on syytä varautua kylmeneviin oloihin. Ajanvarauksesta on aamun peliaikoja suljettu torstaista lauantaihin, koska ennusteiden mukaan olisi pakkasöitä luvassa. Pelipäivän aamuna lähtöjä voidaan avata tai sulkea lisää riippuen olosuhteista.

Kentän ollessa jäässä tai kuurassa on liikkuminen kielletty niin kentällä kuin muillakin nurmialueilla. (puttiviheriöt ja harjoitusmonttu) Rangen lyöntimatoilta lyöminen on mahdollista.

Kentän sulkemisesta ilmoitetaan nettisivuillamme. Mikäli jo varattuja aikoja joudutaan perumaan niin näistä ilmoitetaan sms-viesteillä suoraan pelaajille, joita peruutukset koskevat. (edellyttää että jäsentiedoista löytyy numero ja viestit on sallittu)

Tulevat tapahtumat

  • to 19.9 Juniorikauden päättäjäiset, ravintola
  • to 19.9. Seniorit 65v. vs 70v
  • la 21.9. Perhekisa
  • su 22.9. Everybody
  • ma 23.9. Senioreiden viikkokisa klo 10 Vaara
  • su 29.9. Speed Golf klo 10:00, Sanki
    ​​​​​​​

Juniorikauden päättäjäiset to 19.9. klo 18

Oulun Golfkerhon juniorikauden päättäjäiset pidetään Sankivaaran ravintolatiloissa torstaina 19.9 klo 18:00

Päättäjäisissä summataan menneen kesän tapahtumat ja palkitaan onnistujia sekä kerrotaan tulevasta, kuten talviharjoituskuvioista.

Paikalle ovat tervetulleita niin nykyiset kuin toiminnasta kiinnostuneetkin juniorit vanhempineen.

Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Golfshop tiedottaa