Viikkotiedote viikolle 38 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 38

Viikkotiedote viikolle 38

Oulun Golfin viikkotiedote viikolle 38. Tiedotteesta löydät kuluvan viikon tapahtumat ja toimenpiteet kentällä.

Kenttä tiedottaa

Tiistaina aloitetaan Sanki-kentällä tiipaikkojen holkitus. Työt etenevät vastapäivään pelin seassa. Tarvittaessa työnalla oleva tiiboksi on suljettu ja tiimerkit ovat toisella tiipaikalla tai väylän alussa.

Heinänkasvu on jo niin olematonta tähän aikaan vuodesta, että leikkuita tehdään enää pari kertaa tämän viikon aikana. Ensi viikolla ei todennäköisesti ole tarvetta leikkauksille vaan sen sijaan tehdää jyräyksiä viheriöille. Pelipintojen nopeudet säilyvät entisen kaltaisina.

Maanrakennustyöt Vaaran 8. reunassa jatkuvat tälläkin viikolla. >> Lue lisää


Kuvassa oikealla OGK:n joukkue Päivi Jaakkola, Hanna Matilainen ja Sonja Pakonen. Voittajajajoukkue SHG kuvassa keskellä ja vasemmalla Keimola Golf.

Oulun Golfkerhon naiset hopealle SM-kisoissa

Mid Tour on Suomen Golfliiton kilpailukiertue miehille ja naisille. Naisten Mid Tourin SM-joukkuekilpailut pelattiin 17.-18.9. Meri-Teijossa.

Lue lisää

Oulun Golfkerhon miehet 12. SM-kisoissa

Mid Tour on Suomen Golfliiton kilpailukiertue miehille ja naisille. Miesten Mid tourin SM-joukkuekilpailut pelattiin 17.-18.9. Tawast Golfissa.

Lue lisää


Toimisto tiedottaa

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Oulun Golfin toimintaa ja näin ollen olemme jatkaneet yhteistyötä Suomen Golfliiton ja Players 1st kanssa.

Lue lisää

Trubaduuri Vesa Nurminen

Golfkauden päättäjäiset

Järjestämme Golfkauden päättäjäiset lauantaina 1.10. Ohjelmassa muun muassa yhteislähtö Vaaralle tehdyllä Par 3 -kentällä, burgeribuffet sekä live-musiikkia klubilla.

Lue lisää


Toimisto

Caddiemaster palvelee 19.9. alkaen kello 8.00-18.00.


Ravintola

Aukioloajat 19.9. alkaen klo 8.30-18.00

Väyläkioski avoinna pelaaja- ja säävarauksella.