Viikkotiedote viikolle 39 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 39

Syksyn edetessä on syytä varautua kylmeneviin oloihin.

Viikkotiedote viikolle 39

Superscramble keräsi viikonloppuna 112 pelaajaa mittelemään paremmuudesta parikilpailussa. Voittajiksi kilpailussa pelasi pari Pekko Oja| Tero Leppänen huimalla 58 lyönnin tuloksella.

Kilpailun kovimmasta yksittäisestä suorituksesta vastasi Maari Salonen-Kemppi tehden hole-in-onen reiälle 5. Maarit toimi myös onnettarena kilpailun jälkeen järjestetyssä arvonnassa.

Tulokset superscramble

Everybodyn sunnuntaina voitti Hannu Puranen 37p., niukasti ennen Jaakko Viitasaarea 36p. ja Peetu Turpeista 36p.

Tulokset everybody

Kenttä tiedottaa

Kuluvalla viikolla kentällä tehdään syksyyn valmistavia toimenpiteitä, joilla ei pelaamiseen vaikutusta. Leikkuiden tarve alkaa olla varsin vähäinen hidastuneen kasvun myötä. Tästä johtuen myös jälkien korjaaminen on erityisen tärkeää.

Viikolla 40, eli ensi viikolla, Sangilla aloitetaan syväilmastus mikäli kelit sallivat. Tätä mukaan kun syväilmastus etenee, Sangin viheriöt menevät kiinni. Sangilla pelit jatkuvat talviviheriöillä eli liput sijaitsevat väylillä.

Vaaran viheriöillä vastaava syväilmastus tehdään myöhemmin. Pelit jatkuvat kuitenkin niin pitkään viheriöille kuin mitä kelit sallivat.

Pakkasaamut

Syksyn edetessä on syytä varautua kylmeneviin oloihin. Pakkasöiden myötä pelaamiseen voi tulla pientä taukoa. Tyypillisesti yöpakkasten myötä aamun peliaikoja joudutaan perumaan.

Kentän ollessa jäässä tai kuurassa on liikkuminen kielletty niin kentällä kuin muillakin nurmialueilla. (puttiviheriöt ja harjoitusmonttu)

  • Kentän sulkemisesta ilmoitetaan nettisivuillamme sekä mahdollisesti myös sms-viesteillä suoraan pelaajille joita peruutukset koskevat.
  • Varatut ajat peruuntuvat ja poistetaan varauskalenterista

Tulevat tapahtuma

Golfshopin syystarjoukset