Vuoden 2018 Hole-in-One tilastot - Oulun Golf

Vuoden 2018 Hole-in-One tilastot

Hole-in-one on tuloksena merkittävä saavutus golfarille, eikä niitä pääse kovin usein edes seuraamaan vierestä kierroksen aikana.

Golfkesä on kääntymässä pikkuhiljaa kohti kauden päätöskuukausia ja vilkkain sesonkiaika taitaa olla jo takanapäin. Pitkän hellejakson lisäksi kulunut golfkesä on tarjonnut uusia HOLE-IN-ONE tuloksia ja niiden tekijöitä. Kaiken kaikkiaan ”holareita” on tehtailtu tähän päivään asti 11 kappaletta, 7kpl Sangilla ja 4 kpl Vaaralla.

Yhden merkittävimmistä holareista teki tänä kesänä Jukka Alatalo, joka ollut mukana seuran toiminnassa aina alkuajoista saakka. Tämä holari oli Jukan ensimmäinen ja lyönti painui reikään perjantaina 20. heinäkuuta, pitkällä Sangin 6. väylällä, hybridi 3 mailalla. Mittaa lyönnille oli mitattu 174 metriä.

Hole-in-One 2018:

Matti Toppari – Vaara 15.

Jarmo Hakkarainen – Sanki 6.

Marjatta Nilimaa – Sanki 4.

Jarmo Hagelberg – Vaara 5.

Tuula Kaijalainen – Sanki 4.

Saara Siekkinen – Vaara 15.

Juho-Pekka Koskelo – Vaara 3.

Juhani Saukkonen – Sanki 17.

Jukka Alatalo – Sanki 6.

Esa Koskivirta – Sanki 6.

Annaliisa Kuittinen – Sanki 6.

Toimintaohjeet

Vahingon… Holarin sattuessa kohdallesi ilmoitathan tiedot toimistolle ja tiedot kirjataan ylös. Kaikista kentällä tehdyistä ja rekisteröidyistä holareista tehdään yksilöllinen laatta klubitalon ”HOLE-IN-ONE” tauluihin. Muistakaa, että golfkautta on vielä jäljellä ja lukuisia hole-in-one mahdollisuuksia käyttämättä!