XXL Sports & Outdoor Open kisaraportti - Oulun Golf

XXL Sports & Outdoor Open kisaraportti

Valtavan suosion saanut XXL Sports & Outdoor Open pelattiin scramblena Sanki-kentällä sunnuntaina 7.8.2022.

Viikonlopun iso saderintama oli väistynyt ja kilpailu päästiin pelaamaan aurinkoisessa säässä. Tuuli ja paikka paikoin märkä kenttä haastoi pelaajia, siitäkin huolimatta tulostaso kilpailussa oli todella kova. Kilpailu starttasi klo 10.00 yhteislähtönä, joukkueita oli mukana maksimi määrä 60 ja pelaajia yhteensä 120. Kilpailu pelattiin tasoituksellisena niin että joukkueen pienemmästä tasoituksesta huomioitiin 35 % ja isommasta tasoituksesta 15 % (Golfliiton suositus). Lisäksi kilpailussa palkittiin paras SCR-tulos ja paras naispari.

Kilpailun osallistumismaksusta lahjoitettiin 1500 euroa Oulun Golfkerhon junioritoimintaan. Kilpailun jälkeen oli vuorossa maittava lounas ja palkintojen jako. Palkintopöytä notkui XXL-kisalle totuttuun tapaan todella runsaana. Lisäksi kilpailijoiden kesken arvottiin EnjoyTravel & Toursin lahjakortti, jonka voitti, Ari Autio ja XXL-lahjakortti, jonka voitti Veikka Heikkinen.

Palkitut joukkueet ja erikoiskisat

• Lähimmäksi lippua Oulun Baari / Pesukunkku väylällä 6: Pekko Oja tulos 2,52 m
  • Pisin draivi Nallisportin väylällä 18: Pekko Oja 285 m
  • Kilpailun paras SCR-tulos: Pekko Oja ja Joonas Yli-Jaskari, tulos 61
  • Kilpailun paras naispari: Aino Kiiskilä ja Päivi Jaakkola, tulos 68

Pääkilpailun (HCP) voitti Team Vares joukkueella Joona Vares ja Tuukka Tieksola tuloksella 60.

Toiseksi sijoittui Team Oja joukkueella Pekko Oja ja Joonas Yli-Jaskari tuloksella 62. Kolmanneksi Team Leskinen joukkueella Antti Leskinen ja Antti Käyhkö tuloksella 62.

XXL Oulun tavaratalosta löydät laajan valikoiman urheilun, ulkoilun ja vapaa-ajan huippumerkkejä parhaaseen hintaan. Tuotteiden lisäksi meiltä löytyy kattavat huoltopalvelut pyörähuollosta suksihuoltoihin ja luistimien teroitukseen sekä mm. golfmailojen grippien vaihtoon. Tavaratalomme sijaitsee Limingantullissa osoitteessa Alasintie 8 ja palvelemme laajoilla aukioloajoilla (ark 10-20, la 10-18, su 11-18). Pohjoismaiden suurimman verkkokaupan löydät osoitteesta www.xxl.fi.

Oulun Golfin puolesta iso kiitos XXL:lle, henkilökunnalle ja ravintolalle loistavista järjestelyistä. Haastavissa olosuhteissa kenttä saatiin jälleen kerran loihdittua aivan loistavaan kuntoon.