Info

Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

Yhteistyökumppanimme talviharjoitteluun

Talvi on hyvää aikaa panostaa kehittymiseen liikunnan, lajiharjoittelun tai vaikkapa välineiden osalta. Tutustu yhteistyökumppaniemme tarjouksiin.

Oulun Golfhalli

Oulun Golfhalli

Pohjois-Suomen suurin golfin sisäharjoitteluhalli tarjoaa erinomaiset puitteet harjoitteluun ympäri vuoden.

Hallista löytyy

  • yli 20 lyöntipaikkaa
  • suuri lähipelialue
  • 6 Trackman 4 -simulaattoria
  • 1 Mevo+ -simulaattori


Pro-Shopista saat kaiken tarvitsemasi: fittauksen, välinehuollon ja laajan valikoiman tuotteita kaikilta golfin suurimmilta merkeiltä. Hallissa toimii myös kahvio, ja alueen kaikki PGA-ammattilaiset tarjoavat opetusta.

Yrityksille ja ryhmille tarjolla ovat räätälöidyt tapahtumat, kuten pikkujoulut ja Tyky-päivät. Halli avataan 1.10., jolloin alkaa myös kausikorttien ennakkomyynti tulevalle kaudelle.

Tarjous

  • Kausikortti 300 € (norm 400€)
  • Arkikortti 180 € (ma-pe klo 9-15, norm 230€)
  • Oulun Golfin osakkaille Trackman 10-kortti 200€
  • Tarjous voimassa 1.10.-31.10.2024


Myynti ja tiedustelut

044 700 4051
info@oulungolfhalli.fi


Golfplus

Golfplus – Treenaa golfia myös talvisin

Haaveiletko golfkauden jatkumisesta ympäri vuoden? Golfplus tuo golfin ulottuvillesi myös talvikaudella. Tule tutustumaan Pohjois-Suomen suurimpaan golfkauppaan ja moderniin harjoitushalliin Oulun Limingantullissa ja varmista, että golfaaminen ei keskeydy talveen.

Golfkauppa ja verkkokauppa

Olemme Pohjois-Suomen suurin golfkauppa. Meiltä löydät laajan valikoiman golfvälineitä – golfmailoja, palloja, bägejä sekä muita golfvarusteita. Suurin osa tuotteista on myös tilattavissa suoraan kotiovellesi verkkokaupan kautta. Lisäksi tarjoamme laadukkaita fittaus- ja mailanhuoltopalveluita.

Golfhalli

Moderni golfhalli Limingantullissa on vaivattoman etäisyyden päässä Oulun keskustasta. Trendikkäästä golfhallista löytyy 3 kappaletta Trackman 4- ja 2 Mevo +-golfsimulaattoria. Näiden ohella hallissa on lyöntipaikat, lähipelialue sekä Simway-metsästyssimulaattori. Simulaattoreiden ansiosta voit mitata tarkasti jokaisen lyöntisi, mikä auttaa sinua oikean tekniikan kehittämisessä, varusteiden löytämisessä ja mahdollistaa sen, että golfin pelaaminen Oulussa on mahdollista myös talvisin. Näin pelaaminen ei keskeydy ja voit huoletta golfata läpi vuoden huippuolosuhteissa.

Ajanvaraus ja tarjous Oulun golfin jäsenille

Voit varata ajan tai vakiovuoron vaivattomasti golfsimulaattoriin, lyöntipaikoille ja lähipelialueelle

  • suoraan paikan päällä Golfplus-kaupalla,
  • soittamalla numeroon 050 4285155
  • tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@golfplus.fi.


Verkkosivujen nettikalenterin kautta pääsee näppärästi katsomaan vapaana olevia aikoja. Meillä järjestetään myös huippuammattilaisten pitämiä valmennuksia ja kursseja Green Card-koulutuksista lähtien yksityistunteihin.

Erikoistarjous – 6 kuukauden jäsenyys golfhalliin Oulun Golfin jäsenille hintaan 250€.

Golfplus tarjoaa aidon ympäristön golfin pelaamiseen modernissa golfhallissa. Erinomainen sijainti, kilpailukykyiset hinnat ja huippulaatu niin palveluissa kuin välineissä tekee Golfplussasta loistavan miljöön golfiin tutustumiseen, treenaamiseen sekä toimii viihtyisänä kohtaamispaikkana golfista kiinnostuneille. Golfplus on kuin olohuone golfille, jossa mukavuus ja golf kohtaavat. Se on paikka, jossa ihmiset kohtaavat luoden yhteisiä muistoja ja elämyksiä. Siksi se tarjoaa loistavan ympäristön vahvistaa luontevasti yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä yhteisöllisyyttä. Lämpimästi tervetuloa meille treenaamaan ja shoppailemaan!


Zippigolf

ZippiGolf – Premiumtason golfsimulaattori


ZippiGolf sijaitsee Kempeleessä ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet golfareiden ympärivuotiseen harjoitteluun. Sijainti on kätevästi lähellä Oulua, joten se on myös lähialueiden golfareiden tavoitettavissa.

Tiloissamme on käytössä maailman tarkin golfsimulaattori, TrackMan 4, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kehittää swingiä huipputeknologian avulla. Simulaattori mahdollistaa myös pelaamisen virtuaalisilla kentillä eri puolilta maailmaa.

Talviharjoittelukauden alkuun ZippiGolf tarjoaa Oulun Golfin jäsenille erikoistarjouksen:

-15 % alennus kaikista varauksista koodilla "Syksy24!".

Tarjous on voimassa 30.11.2024 asti.


Liikuntakeskus Hukka

Enemmän elämää Liikuntakeskus Hukasta!


Kaipaatko lisää kestävyyttä golfkentälle tai voimaa svingiin? Liity nääki hukkalaisten joukkoon ja varmista, että olet parhaassa iskussa ensi kesän kierroksilla!

Olipa kyseessä sitten liikkuvuutta ja koordinaatiota edistävä ryhmäliikuntatunti, peruskuntoa parantava palloilumatsi tai lihaskuntoa kehittävä kuntosalitreeni – kaupungin monipuolisimmasta valikoimasta löydät takuulla oman Hukkasi.

Hukka on paljon enemmän kuin vain liikuntakeskus. Se on yhteisö, johon haluaa kuulua. Yhteisö, jossa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä.

Lue lisää mitä kaikkea saatkaan yhdellä jäsenyydellä täältä

Liittymistarjous Oulu Golfin jäsenille!

Liity Liikuntakeskus Hukan jäseneksi 31.10.2024 mennessä käyttämällä koodia OGK, niin saat jäsenyyden ilman liittymismaksua (arvo 20 €).


Nallisport

Nallisport - Urheilullinen palloilukeskus Oulun Nallikarissa

Oulussa Nallikarin kauniissa maisemissa sijaitseva Nallisport on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa hyvät puitteet palloilulajien harrastamiseen kaiken tasoisille ja ikäisille pelaajille. Nallisport on palvellut liikkujia vuodesta 1990 lähtien ja kasvattanut vuosien varrella runsaasti lajivalikoimaansa. Viimeisimpänä laajennuksena uusi tennis- ja padelhalli toi lisää kaivattuja kenttiä liikkujien käyttöön loppuvuodesta 2021.

Nallisportin lajivalikoimaan nykyään kuuluukin tennis, sulkapallo, padel, squash, pingis, salibandy, pickleball sekä kuntosali. Lajivalikoima on laaja ja voidaankin todeta, että jokaiselle löytyy jotakin.

Nallisportiin on helppo tulla. Bussi numero 15 kulkee aivan hallin vierestä, ja parkkipaikkoja löytyy runsaasti. Liikkumaan on näppärä tulla myös jalan tai pyöräillen. Esimerkiksi keskustasta liikuntakeskukseen polkaisee vain noin kymmenessä minuutissa.

Vuorojen varaaminen onnistuu kätevästi osoitteesta www.nallisport.com tai soittamalla 08-5544508

Tervetuloa pelaamaan Nallisporttiin!