Info

Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

Lähde mukaan kehittämään Oulun Golfin tulevaisuutta

Lähde mukaan kehittämään Oulun Golfin tulevaisuutta

Oulun Golfkerho ry ja Oulun Golf oy käynnistävät yhteisen strategiankirkastusprojektin, johon haluamme osallistaa mukaan myös kaikkia teitä jäseniä sekä osakkaita.

Tavoitteenamme on luoda käytännönläheinen arvoihimme pohjautuva strategia sekä toimintasuunnitelma siitä, mihin tulevaisuudessa keskitymme.

Monet ovat varmasti kentällä ja medioissa huomanneet, että golf elää tällä hetkellä melkoista murrosta. Tietyistä perinteistä ja arvokkaasta historiasta halutaan tottakai pitää kiinni, mutta samalla halutaan vastata muuttuviin asiakastoiveisiin sekä kehittää kenttiä ja palveluvalikoimaa aiempaa monipuolisemmaksi. Koko lajin kehittyessä myös Oulun Golfin tulee vastata alalla tapahtuvaan muutokseen. Näin varmistamme, että pysymme kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa ja pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia ja meidän näköisiä pelikokemuksia teille jäsenille ja osakkaille.

Strategian kirkastusprojektissa tukenamme on golfalaan erikoistunut suomalainen luova golftoimisto, 2Up Golf Agency (lyh. 2Up). 2Upin visiona on analysoidun tutkimustiedon, syvän golfalan ymmärryksen sekä golfhullun luovuuden voimin vahvistaa alan kehitystä, houkuttelevuutta, nykyaikastumista sekä kestävyyttä. 2Upin ydinporukka koostuu golfia rakastavista ekonomeista sekä luovista osaajista, joilta kaikilta löytyy vahva tausta golfalalta. 2Up on ollut mukana mm. Espoo Golfin strategian kehittämisessä ja brändiuudistuksessa sekä Ruukkigolfin, Freamin ja St. Laurence Golfin brändiuudistuksissa.

Projekti startataan nyt kesäkuussa toteutettavan jäsen- ja osakaskyselyn myötä. Taustalla 2Upin tiimi, Joonas ja Taija, syventyvät samalla tarvittaviin taustatietoihin, kuten historiaamme, tarinaamme, koviin lukuihin ja Pelaaja Ensin -kyselyn dataan. Haluamme osallistaa strategian kirkastusprojektiin myös kaikkia teitä, sillä me yhdessä muodostamme Oulun Golfin. Lähetämme jokaiselle jäsenelle sekä osakkaalle kyselyn, jossa on mahdollisuus kertoa oma näkemys tulevaisuuden Oulun Golfista, tämän hetken haasteista sekä tulevaisuuden toiveista. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, sillä nyt kaikilla meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälainen Oulun Golf tulevaisuudessa on. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Oulun Golfhallin kausikortti.

Tämän jälkeen pureudutaan kyselyiden ja avainhenkilöhaastatteluiden tuloksiin ja 2Up vetää Oulun Golfin strategiatyöryhmälle elokuussa kaksi erillistä työpajaa, joiden pohjalta tulevaa strategiaa lähdetään yhdessä kehittämään. Tavoitteenamme on luoda käytännönläheinen arvoihimme pohjautuva strategia sekä toimintasuunnitelma siitä, mihin tulevaisuudessa keskitymme. Valmis strategia julkaistaan syksyllä syyskokouksen yhteydessä.