Viikkotiedote viikolle 35 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 35

Kilpailutoiminnassa osallistujamäärät ovat kokonaisuutena kasvaneet, tätä selittää senioreiden viikkokilpialujen suosio.

Viikkotiedote viikolle 35

Taloudellinen tilanne sekä yhtiössä että kerholla on suunnitelmien mukainen. Myydyt pelioikeudet ja pelikausimaksut ovat tuottaneet ennustettua paremmin.

Kilpailuihin osallistujien määrä on hieman suurempi kuin edellisvuonna, jota selittää senioreiden viikkokilpailujen suosio. Muutoin osallistujamäärät ovat olleet hieman laskusuunnassa.

Uusia jäseniä on liittynyt 251.

Lue lisää: Hallituksen ja Johtokunnan kuulumiset

Väyien holkitukset jatkuvat. Pelaamiselle ei suurta haittaa.

Kenttä tiedottaa

Edellisellä viikolla tehtiin Sanki -kentällä viheriöiden täydennyskylvöjä. Sateiden takia töitä ei voitu tehdä aivan suunnitellusti, joten alkuviikon aikana työ saatetaan loppuun, viheriöitä 4 kylvämättä.

Vaara -kentällä jatkuu väylien holkitus. Holkituksen perään jäljet siistitään, joten haittavaikutus pelaamiselle varsin pieni.

Viikolla 36 Vaara -kentän viheriöillä holkitus.
​​​​​​​

Tulevat tapahtumat

Senioreiden viikkokisoissa jännitys tiivistyy, kun kilpailuja on tahkottu 14 kilpailun verran. Rankinglistoissa huomioidaan 12 parasta tulosta. Palkintona kirjaimellisesti paikka auringossa, Turkin Belekissä.

Seuran kilpailuista pidetään myös rankinglistoja, niin senioreiden kuin naisten sekä miesten rankinglistat löydät >> Rankinglista päivitetty

Kilpailurintamalla lähitulevaisuus sisältää seuraavat, alla listatut kilpailut. Näiden lisäksi kannattaa kotona jo lupa-anomuksia viritellä lauantaille 22.9. nimittäin silloin jysähtää…

  • ti 28.8. Naisten peli-ilta, kutsu
  • la-su 1.2.9 OGK:n reikäpelit , kutsu
  • ma 3.9. Senioreiden OGK-RtG, kutsu
  • la 8.9. St Michaels´ Trophy, kutsu