Viikkotiedote viikolle 36 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 36

Vaaralla holkitetaan viheriöitä tällä viikolla.

Viikkotiedote viikolle 36

OGK:n reikäpelimestaruuskisat pelattiin viikonlopun aikana päätökseen.

Lue lisää >> Reikäpelimestisten kisaraportti

Kenttä tiedottaa

Viheriöiden holkitus aloitetaan Vaaralla. Maanantai tehdään harjoitusviheriöt ja tiistaista eteenpäin itse pelikenttää. Ensin työn alla Vaaran 1-9, jonka jälkeen työt siirtyvät Vaaran 10-18. Koko operaatio ottaa aikaa 3-4 päivää.

Holkituksessa viheriöstä poistetaan kuitua ja kertynyt jäte kerätään pois. Tämän jälkeen viheriöt jyrätään. Työn aikana tarpeen vaatiessa kyseinen väylä pelataan talviviheriölle.

Bunkkereiden haravointi

Syksyn myötä henkilökuntaa on vähemmän hoitamassa kenttää, tämä näkyy ensimmäisenä bunkkereissa.

Bunkkereiden haravointi, kuten aivan kaikki muukin jälkien korjaaminen, on aivan normaali toimenpide. Jostain vielä tuntemattomasta syystä jälkien korjaaminen tuntuu unohtuvan, erityisesti bunkkerit ovat tänä vuonna jääneet haravoimatta.

Toimisto tiedottaa

Kentällä liikkuva huhu, jonka mukaan metsäveljien talkooporukka olisi osallinen majavien poismenoon, on saavuttanut myös toimiston. Todetaan huhu perättömäksi, metsäveljillä enempää kuin Oulun Golfillakaan ei ole mitään tekemistä majavien poismenon kanssa. Kaipaamme ”naapureitamme” yhtä paljon kuin pelaajammekin. Luonto ja siellä liikkuvat eläimet ovat kenttämme rikkaus, koitamme kaikin mahdollisin tavoin tehdä yhteiselostamme miellyttävän.

Suosittelemme lämpimästi, jos teillä joskus on mahdollisuus katsoa ruotsalainen elokuva nimeltään ”Golfar med djur”. Elokuva kertoo hauskasti golfareiden ja luonnon eläinten kohtaamisista yhden pelikierroksen aikana.

Tulevat tapahtumat

  • la 8.9. St Michael´s Trophy
  • ma 10.9. OGK-ViGC seuraottelu
  • la 15.9. RtG-OGK yleinen seuraottelu
  • su 16.9. Naisten loistava lopetus, kutsu
  • ma 17.9. Senioreiden viikkokisa
  • to 20.9. 65/70 Sanki
  • la 22.9. Superscramble
  • su 23.9. Everybody


St Michael´s Trophy

St Michael´s pelataan lauantaina, kilpailun suuresta osallistujamäärästä johtuen suosittelemme että kilpailumaksut ja tuloskortit noudetaan ennen kisapäivää. Näin vältetään kilpailuaamun ruuhka.

Kilpailumaksu on 30 €/hlö, lisäksi pelioikeudettomilta pelilippu tai green fee.

Kilpailupäivänä avaamme vastaanoton klo 8:00.

Lähtölista St Michael´s Trophy
​​​​​​​

Superscramble

Syksyn kovin parikisa lähestyy. Kilpailu pelataan 2-henkisin joukkuein scramblena. Kilpailun palkintopotissa mm. matkalahjakortteja sekä hyviä tuotepalkintoja. Lisäksi erikoiskilpailuja, joissa mm. Audi henkilöauto kuukaudeksi käyttöön polttoaine-edulla…

Ilmoittautuminen kilpailuun avataan viikolla 37