Asiaa loppukesän kisoista sekä Katinkullan tutustumistarjous - Oulun Golf

Asiaa loppukesän kisoista sekä Katinkullan tutustumistarjous

Loppukesän viikkokisoista ja seuraotteluista asiaa sekä Katinkullan tutustumistarjous

Kesä on jo ohittanut puolivälin, mutta helteet jatkuvat ja kentät ovat huippukunnossa.

Viikkokisoja on pidetty 12 kappaletta ja mukavasti on ollut osallistujia. Viikkokisoihin on osallistunut alkukesän aikana 91 eri miestä ja 45 naista. Tavoitteena voisi olla saada loppukesän huippukuntoiselle kentälle yhteen kisaan vaikka 80 osanottajaa.

Eli värvääppä vaikka ensi viikon maanantain viikkokisaan myös kaverisikin mukaan, ensi viikollakin (22.8.) on perinteinen pistebogi kilpailumuoto.

Nyt olemme pelanneet 12 viikkokisaa ja miesten koko kesän tourin kärkipaikoilla on kaikkiin viikkokisoihin osallistuneet Heikki Varis ja Esa Aittokoski ja naisten puolella touria hallitsevat 11 kisaan osallistuneet Kaisa Juntunen ja Marja-Liisa Kumpuvaara. Meillä on kuitenkin vielä 6 mahdollisuutta kasvattaa koko kesän pisteitämme ja kilpailu Holiday Clubin hienoista pääpalkinnoista kiristyy, koska tourin loppupisteisiin otetaan siis mukaan jokaiselta vain 12 parhaan viikkokisan pisteet. Voit nähdä omat viikkokohtaiset pisteesi klikkaamalla siis peli-ikonia ja sieltä viikkokisaranking 2022 kohdasta klikkaa nimen jälkeen nuolta, josta näet kisojen sijoituspisteet jokaiselta.

Nyt viimeisessä viikkokisa 12. peli eteni mukavan joutuisasti. Ensimmäiset ryhmät pelasivat alle 4 tunnin ja oma 3. viimeinen ryhmäkin pelasi alle 4½ tunnin. Pelinopeuteen vaikutti 3 hengen ryhmien lisäksi, kun pistebogi kilpailussa pelaajat ottavat ”pallon taskuun” kun ei ole pisteisiin mahdollisuutta. Mutta myös lyöntipelissä käytämme viikkokisoissa maksimitulosta eli par 3 -väylällä se on 8 ja par 4 -> 9 ja par 5 -> 10. Näin tehtiin myös viime viikon viikkokisoissa ja tämän oli osa pelaajista unohtanut, siksi korjautin 4 pelaajan kohdalta isot väyläkohtaiset tulokset maksimituloksiksi.

Senioreiden seuraotteluista

Tulkaahan kaikki mukaan seuraotteluihin.
Nyt on ilmoittautuminen käynnissä Siikajoen seuraotteluun torstaina 25.8. Heti perään pelataan viikkokisa 14. yhteydessä Sankivaarassa toinen osa Kalajokea vastaan keskiviikkona 31.8.

Senioreiden yhteistyökumppani Holiday Club

Oletko jo hyödyntänyt uskomattoman hienon tarjouksen Holiday Club Katinkullassa? Lue vielä linkkisivulta millainen mahdollisuus sinulla on käydä 3 yön ja 2 pelikierroksen golflomalla Katinkullan kentillä. Toinen tarjousjaksohan on nyt käynnissä aina syyskuun 18. päivään saakka. Katinkulta tarjoaa kaikille OGK:n senioreille 3 vrk lomareissua jopa 145,- hintaan kahdelle hengelle aamupaloineen/ peleineen jne. Lue tarjouksesta tarkemmin liitesivulta.

Nautitaan kesästä ja viikkokisoista t: Kimmo ja Osmo sekä koko senioritoimikunta