Infoa viikkokilpailuista 5., 6. ja 7. - Oulun Golf

Infoa viikkokilpailuista 5., 6. ja 7.

Infoa tulevista viikkokilpailuista

Eilen pelattiin ”uudet kaverit mukaan” viikkokisa (4). Kilpailussa oli mahtavasti uusia kasvoja mukana ja vieläkin kannattaa kutsua kaverit mukaan kisailemaan.

Yleinen mielipide oli osallistujien kesken: Viikkokisat pelataan ja kisaillaan tosissaan, mutta ei totisesti. Toisaalta nämä viikkokisat ovat paras mahdollisuus kaikille meille yli 50-vuotiaille tutustua toisiin OGK:n senioreihin ja näin saada uusia tuttavuuksia ja pelikavereita.

Jos et ole vielä huomannut, niin voit nyt ja jatkossakin seurata koko kesän kestävää Senioreiden viikkokisat 2022 Tourin pistetaulukkoa klikkaamalla tapahtumakalenterissa viikkokisaa, ja sieltä vaikka miesten tulokset. Siellä yläpalkissa on sanat Tiedot – Kenttä – Peli. Klikkaa Peli sanaa ja sieltä ”Näytä Tour-sivu” niin siellä on koko kesän kestävä Holiday Clubin yhteistyö tour-pistetaulukko. Mikäli ei löydy -kysy kaverilta tai caddiemasterilta.

Kesä 2022 teemme yhteistyötä Holiday Clubin kanssa ja koko kesän tourin voittajille (naisten ja miesten voittajille) luvassa hulppea palkintomatka Katinkultaan. Myös jokaisella seniorillamme on mahdollisuus lähteä todella hyvällä tarjouksella Katinkultaan golffaamaan ja lomailemaan. Toinen kesän tarjouskausi alkaa loppukesästä 8.8.-18.9., joten olkaapa hereillä ja käyttäkää mahdollisuutta hyväksi. Kevätsesongilta olen saanut palautetta, että kaikki on toiminut sovitusti ja ”Katinkullan tarjousreissu on ollut sekä virkistävä että viihdyttävä”.

Seuraavat viikkokisat ovat perinteisempiä pistebogikisoja (5. ja 6.) ja lyöntipelikisa (7.). Otetaan tavoitteeksi vielä aktivoida kaikki kaverit mukaan ja tehdään osallistumisennätys päälomakaudella viimeistään heinäkuussa. Maksimitulos jokaisella väylällä on saanut selkeydestään myös kiitosta; siispä lue vielä toimintatapa alta.

Mikäli olet lyönyt 4 lyöntiä enemmän kuin väylän par-tulos eikä pallo ole vielä kupissa, niin nosta pallo taskuusi ja merkitse tulokseksesi par 3 väylällä 8, par 4 väylällä 9 ja par 5 väylällä 10. Näin nopeutamme peliä ja ryhmämme etenee joutuisasti.

Siispä yritä ”värvätä” uusia seniori-ikäisiä rentoon kilpailusarjaamme mukaan, voit markkinoida viikkokisojamme vaikka teemalla, ”tule ja kokeile, niin yllätyt kuinka mukavia pelureita meillä Sankivaarassa onkaan.

”Näin kävi keskustelujen mukaan viikkokisa 4. monelle uudelle kasvolle ja heiltä tuli palautetta ja lupaus tehdä osallistumisesta viikkokisoihin tapa.”

Mukavia ja rentoja pelihetkiä myös harjoituskierroksilla t: Senioritoimikunta