Infoa viikkokisasta 10. - Oulun Golf

Infoa viikkokisasta 10.

Infoa viikkokisasta 10.

HOX! kisa poikkeuksellisesti tiistaina 2.8.

Seniorimestikset saatiin viime viikonloppuna pelattua ja onnittelut kaikille osallistujille. Viikkokisailussa ohitettiin puoliväli ja nyt nautitaan hyväkuntoisista kentistä.

Viikkokisa 10. on oikeastaan viimeinen ”teemakisa”. Viikon teemana on ehdota ryhmiä. Nyt ilmoittautumisen yhteydessä kysytään avoimessa kohdassa sopimani pelikaveri. Nyt siis voit ”haastaa” vaikka tuttavapariskunnan tai perinteisen peliporukkasi viikkokisaankin. Toisaalta voit myös jättää kohdan tyhjäksi ja tällöin cadärit arpovat sinulle perinteisellä tyylillä pelikaverit.

Vieläkin tulee välillä kyselyitä, mistä näkee koko kesän ”viikkokisa -tourin” pistetaulukon, tässäpä sinulle vielä ohjeet: Mene viikkokisa ilmoittautumiseen ja siellä Oulun Golf logon alla on 3 ikonia -> klikkaa golffarin kuvaa ja sieltä ”Näytä Tour-sivu” niin siellä on koko kesän kestävä Holiday Clubin yhteistyö tour-pistetaulukko. Mikäli ei vieläkään löydy niin kysy kaverilta tai caddiemastereilta.

Yhdeksän kilpailun jälkeen miehissä kärjessä on Heikki Varis ja toisena Veijo Ehovuo, mutta heillä eri määrä osallistumisia kisoihin. Lopulliseen tulostaulukkoonhan lasketaan 12 parasta pistesuoritusta koko 18 osakilpailun ajalta, joten tilanne elää mielenkiintoisesti viimeiseen kisaan asti. Naisten puolella tilanne on yhtä tasainen, tällä hetkellä johdossa on Marja-Liisa Kumpuvaara ja toisena Kaisa Juntunen. Käyppä siis tutustumassa tilanteeseen. Kesällä 2022 teemme yhteistyötä Holiday Clubin kanssa ja koko kesän tourin voittajille (naisten ja miesten voittajille) on luvassa hulppea palkintomatka Katinkultaan. Myös jokaisella seniorillamme on mahdollisuus lähteä todella hyvällä tarjouksella Katinkultaan golffaamaan ja lomailemaan. Toinen kesän tarjouskausi alkaa loppukesästä 8.8.-18.9., joten olkaapa hereillä ja käyttäkää mahdollisuutta hyväksi. Kevätsesongilta olen saanut palautetta, että kaikki on toiminut sovitusti ja ”Katinkullan tarjousreissu on ollut sekä virkistävä että viihdyttävä”. Tarkemmat ohjeet viestin liitteenä omalla sivullaan.

Seuraava viikkokisa (11 ma 8.8.) lyöntipelikisa. Käytämme maksimitulosta väylillä ja toimintatapa on saanut selkeydestään myös kiitosta siispä lue vielä ohjeet alta.

Mikäli olet lyönyt 4 lyöntiä enemmän kuin väylän par-tulos eikä pallo ole vielä kupissa, niin nosta pallo taskuusi ja merkitse tulokseksesi par 3 väylällä 8, par 4 väylällä 9 ja par 5 väylällä 10. Näin nopeutamme peliä ja ryhmämme etenee joutuisasti.

Kesä on jo edennyt jo puoliväliin ja senioritoimikuntalaiset toivovat palautetta kilpailutoiminnasta ja ehdotuksia kaikkeen yli 50 vuotiaiden OGK:n golftoimintaan liittyen. Kirjoita palaute sähköpostilla osoitteeseen senioritoimikunta@oulugolf.fi

Mukavaa pelikesän jatkoa t: senioritoimikuntalaiset