Seniortours Uleåborg: matkaraportti etelän viheriöiltä - Oulun Golf

OGK Sennumatkat

Kohta päästään pelllaileen!

Seniortours Uleåborg: matkaraportti etelän viheriöiltä

Pandemia on kohdellut kaltoin monia asioita, mutta Oulun Golfin seniorit on taudin aikana järjestäytynyt uudelleen. Nyt senioritoimikuntaa vetää juuri eläköitynyt aktiivinen, idearikas ja aikaansaava Kimmo Mattila. Me olemme saaneet lukea uusista tuulista seuran nettisivuilta.

Kenttien avautuessa päästiin puheista tekoihin ja toteutettiin pitkään aikaan ensimmäinen kerhon senioreiden pelireissu. Normaaliin työhönlähtöaikaan startattiin Sankivaarasta ja noukittiin eteläsuomalaiset golfarit Kempeleestä kyytiin. Kaksikymmentä golfaria istui bussissa ilmiselvästi innokkaina odottaen pelaamista. Kimmo ja matkatirehtööri Juha Männikkö kertoilivat sekä matka- että kausisuunnitelmista matkalaisten nauttiessa Harri ”Spin” Ojasen tekemiä sämpylöitä.

Nivalanseudun Golfissa odotti lämmin sää ja vieraanvarainen vastaanotto. Ennen kisaa tankattiin paikallinen herkkulounas ja innokkaimmat lämmittelivät myös rangella. Lämmittelyt oli lämmitelty ja kisaennusteet annettu, joten puoliltapäivin pistettiin palloa taivaalle. Kenttä oli suhteellisen kuiva ja ajankohtaan nähden ihan pelattavassa kunnossa. Kuten kuvioon kuuluu välillä etsittiin palloja metsästä, vedestä ja etsipä jotkut jopa seuraavaa väylääkin. Reilun neljän tunnin aherruksen jälkeen kokoontui klubitalolle iloisia, punaposkisia, liikunnasta nauttineita sennuja. Peli oli kulkenut kuten arvata saattaa ja selitykset sinkoili. Se on huono golfari, joka ei selittää osaa. Jos ei peli kulje niin miehet ostaa uuden draiverin ja naiset hameen. Nyt ei hankintoja kuitenkaan tarvinnut tehdä.

Kotimatkalla keskustelu bussissa kävi vilkkaana. Ensin jaettiin kisan palkinnot.

Naiset:

1) Minna Liinamaa

2) Päivi Liikanen

Miehet:

1) Jukka Lotvonen

2) Hannu Puranen

Kauden ensimmäinen OGK Sennumatkat- Seniortours Uleåborg oli kaikkien mielestä onnistunut reissu ja jatkoa toivottiin. Kannatusta sai yhden päivän ja kahden yön pelireissu Tahkolle. Tirehtööri Männikkö otti tehtävän vastaan. Esa Aittokoski on viime kaudeksi Ruuhikoski Golfista Seinäjoelta meille muuttanut. Esa kertoi kuinka Ruuhikosken viikkokisoissa oli säännöllisesti yli 100 osallistujaa vaikka seura on jäsenmäärältään puolet Oulun Golfista. Kimmo asettikin tavoitteeksi meille tuon sadan osallistujan rajapyykin. Siispä kaikki seniorit nauttimaan yhteisistä onnistumisista- ei tämä niin vakavaa ole! Esa kertoi myös, että vuoden päästä on Ruuhikoskella Suomen Golfsenioreiden kesäpäivät ja se olisi kiva retkikohde järjestettyine tapahtumineen.

Kenttä aukeaa Sankivaarassakin sopivasti ja ensi viikolla pelaamme jo viheriöille. Tule sinäkin mukaan aktiiviseen ja iloiseen toimintaan! Pysy kanavalla!

Aaro von Loten