Viikkokilpailu 3. - info - Oulun Golf

Viikkokilpailu 3. - info

Viikkokilpailu 3. - info

Maanantaina 13.6. kello 9 alkaen Sanki-kentällä. Pelimuotona ¾ pistebogey.

Kaksi ensimmäistä viikkokisaa ovat olleet menestys osanottamäärällä mitattuna. Yhteislähtökisaankin osallistui 59 senioria, joka on huima määrä lyöntipelikisaan.
Maanantaina 13.6. on taas uusi toivottu kokeilu kisamuotona. Tällöin jokainen osallistuja saa tasoituksellisessa pistebogey pelissä leikatun tasoituksen. Esimerkiksi tasoituksella 16 pelaava pelaaja saa hyödykseen 12 tasoituslyöntiä.

Jos et ole vielä huomannut, niin voit nyt ja jatkossakin seurata koko kesän kestävää Senioreiden viikkokisat 2022 Tourin pistetaulukkoa klikkaamalla tapahtumakalenterissa viikkokisaa, ja sieltä vaikka miesten tulokset. Siellä yläpalkissa on sanat Tiedot – Kenttä – Peli. Klikkaa Peli sanaa ja sieltä ”Näytä Tour-sivu” niin siellä on koko kesän kestävä Holiday Clubin yhteistyö tour-pistetaulukko. Kysy kaverilta tai caddiemasterilta mikäli et löydä taulukkoa.

Tervetuloa kaikki uudet ja kokeneemmat viikkokisaajat kilpailuihin

Jo nyt muistutus viikkokisa 4. on erikoisteemakisa. Mieti jo nyt olisiko sinulla pelikavereissa sellaisia harrastajia, jotka eivät ole vielä ”uskaltautuneet” viikkokisoihin tai yleensäkään pelaamaan ”vieraiden” pelikavereiden kanssa. Viikkokisa 4. on juuri kaikkia vielä hieman epävarmojakin golfaajia varten, koska tällöin jopa neuvominen ja kysyminen on sallittua. Viikkokisa 4. pelataan Vaaralla 9 reiän kisana nyt poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.6., ja kilpailun tulos ei vaikuta tasoitukseesi. Siispä yritä ”värvätä” uusia seniori-ikäisiä rentoon kilpailusarjaamme mukaan. _Voit markkinoida viikkokisojamme vaikka teemalla ”Tule ja kokeile", niin yllätyt kuinka mukavia pelureita meillä Sankivaarassa onkaan.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneetkin viikkokisoihin toivottaa senioritoimikunta.