Oulun Golfkerho ry:n ja Oulun Golf oy:n syyskokoukset 1.12.2022 - Oulun Golf

Oulun Golfkerho ry:n ja Oulun Golf oy:n syyskokoukset pidettiin 1.12.2022

Oulun Golfkerho ry:n ja Oulun Golf oy:n syyskokoukset pidettiin 1.12.2022

Sääntömääräiset syyskokoukset pidettiin Scandicissa 1.12.2022. Tästä artikkelista löydät kokouksen materiaalin ja päätökset.

Seniorikokous

Normaalin protokollan mukaan ensin pidettiin senioreiden kokous. Senioritoimikunnan puheenjohtaja Kimmo Mattila oli ilmoittanut jättävänsä tehtävän ja sen tähden kokouksessa valittiin uudeksi senioritoimikunnan puheenjohtajaksi Heikki Aalto.

Senioritoimikunnan toimintakertomus vuodelta 2022 luettavissa kokonaisuudessaan linkistä

>> Senioreiden toimintakertomus


Oulun Golfkerho ry:n syyskokous

Yhdistyksen vuosikokouksen aluksi puheenjohtaja Marko Leiviskä kertoi yhteisömme kuluneen vuoden tapahtumista ja toiminnasta.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Teppo Aro.

Yhdistyksen vuosikokous hyväksyi johtokunnan vuodelle 2023 esittämän budjetin ja toimintasuunnitelman yksimielisesti.

Oulun Golfkerho ry:n jäsenmaksut 2023 ovat:

  • Jäsenmaksu aikuiset 110 €
  • Jäsenmaksu juniorit (2002 ja myöh. synt.) 55 €
  • Ainaisjäsenmaksu 5 000 €


Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Marko Leiviskä, puheenjohtajan toimikausi on 1. vuosi. Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä Teemu Karvonen valittiin jatkamaan seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Päivi Jaakkola oli ilmoittanut ettei ole käytettävissä seuraavalle kaudelle, Päivin tilalle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi johtokuntaan valittiin Heikki Palosaari. Kimmo Mattila jätti tehtävänsä myös johtokunnassa ja hänen tilalleen yhdeksi toimikaudeksi valittiin senioritoimikunnan uusi puheenjohtaja Heikki Aalto. Muut Johtokunnan jäsenet ovat: Simo Säily, Anne Lindroth ja Heikki Varis.​​​​​​​

>> Oulun Golfkerho ry kokousmateriaali


Oulun Golf oy:n yhtiökokous

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Teppo Aro.

Yhtiökokous hyväksyi hallituksen esittelemän toimintasuunnitelman, talousarvion sekä hinnaston. Yhtiökokoukseen osallistujat esittivät useita tarkentavia kysymyksiä vastikkeeseen, talousarvioon ja hinnastoon liittyen. Vastikkeesta esitettiin myös vastaehdotus jota kannatettiin. Puheenjohtaja Teppo Aro ehdotti kokousväelle suuntaa antavaa käsiäänestystä, jonka kokous hyväksyi. Käsiäänestyksen perusteella hallituksen esityksen puolella oli selkeä enemmistö ja vastaehdotus vedettiin pois.

Oulun Golf oy:n 2023 vuoden yhtiövastike on 800 €.

Yhtiön hallitukseksi valittiin yhdistyksen johtokunta lisättynä kahdella varajäsenellä, jotka ovat Ilpo Rousti ja Sami Heikkilä.

Vuoden 2023 Peliohjesääntö hyväksyttiin keskustelun jälkeen yksimielisesti. Muutokset peliohjesäännössä liittyivät varausoikeuksiin ja tasoitusrajoihin.

Kaikki illan kokoukset vietiin läpi hyvässä hengessä puheenjohtaja Teppo Aron johdolla.

>> Oulun Golf oy kokousmateriaali

​​​

Kokouksessa läpikäyty materiaali

Kokouksessa esitetty puheenjohtajan katsaus yhteisömme kuluneen vuoden tapahtumiin ja toimintaamme sekä kaikki muu esitetty materiaali on koottu alla olevaan esitykseen.

>> Oulun Golfkerho ry ja Oulun Golf oy syyskokouksen esitys

Hyvää Joulun odotusta!

Marko Leiviskä ja Petri Väänänen