VTR-Workwear Center - Oulun Golf

VTR-Workwear Center

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju, joka toimii jo kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen.

Myymme Blåkläderin työvaatteita sekä laajasti kenkiä, hanskoja ja suojaimia markkinoiden tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Sievi, Jalas, Petzl ja Peltor. Palvelumallimme on pahuksen kätevä, koska meiltä onnistuu lähes kaikki, mitä työvaatehankintasi vaativat. Logopainatukset ja brodeeraukset hoituvat kauttamme ja työvaatehuolto pesulapalveluineen onnistuu lähes jokaisessa kaupungissa.

Kivijalkamyymälöiden lisäksi asiakkaillemme on saatavilla verkkokauppa, josta tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Tavoitteemme on mahdollistaa kokonaisvaltaisen työvaateratkaisu niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Erinomainen toimitusvarmuutemme (97%) takaa työvaatteet aina kun niitä tarvitset. Myyjiemme tietotaito ja skarppi palveluasenne tekevät meistä halutun kumppanin, missä ikinä toimimme. Kun haluat laatua, valitse Blåkläder, kun haluat palvelua valitse VTR-Workwear Center!


VTR:n tarjoamat edut Oulun Golfkerhon jäsenille

Tarjoamme kaikille Oulun Golfkerhon jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista Blåkläder -tuotteista. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin.

Alennuksen saat näyttämällä eBirdie -sovellusta kassalla.