Yleistä - Oulun Golf

Yleistä

Oulun Golfkerhon avoimiin kilpailuihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomen Golfliiton tai jonkun kansallisen golfliiton jäsenkortin omaavat pelaajat.

Oulun Golfkerho ry:n mestaruuskilpailuissa edellytetään, että OGK on pelaajan kotiseura.

Toimikuntien järjestämiin avoimiin tapahtumiin voivat osallistua lähtökohtaisesti kaikki golfista kiinnostuneet. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.


Kilpailut

Maksut

Kullekin kilpailulle on määrätty maksut, jotka käy ilmi kilpailukutsusta.

Huom! Pelioikeudettoman kilpailijan tulee kilpailumaksun lisäksi suorittaa maksu joko pelilipulla/sarjakortilla tai ostamalla Green fee mikäli kilpailukutsussa ei toisin määrätä tai kilpailumaksu sisältää Green feen.

Ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautumiset suoritetaan lähtökohtaisesti sähköisesti tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Ilmoittautuminen kilpailuihin alkaa yleensä kahta viikkoa ennen kilpailua.

Ilmoittautumisaika päättyy yleensä edeltävänä keskiviikkona klo 20.00 lauantain kisaan ja edeltävänä torstaina klo 20.00 sunnuntain kisaan. Joissain kilpailuissa on poikkeava ilmoittautumisajan päättyminen, joka ilmenee GameBookin turnaussivulta.

Kilpailuihin ilmoittautumiset ovat sitovia. Kilpailusta poisjääminen tai kilpailun keskeyttäminen ilman pätevää syytä ilmoittamatta aiheuttaa yhden viikon kilpailukiellon kilpailumaksun suorittamisesta alkaen. Muistathan, ettei huono sää ole peruste kilpailusta poisjäämiseen.

Kilpailujen lähtölista ja tulokset julkaistaan kilpailukalenterissa.

Tutustu tarkemmin kilpailumääräyksiin ja paikallissääntöihin.

Nimen ja kuvan käyttöoikeus

Oulun Golfin kilpailujen osallistujaluettelot, lähtöajat, tulokset ja tilastot voidaan julkaista tiedotusvälineissä, Internetissä sekä seuran omissa julkaisuissa. Ilmoittautumalla kilpailuun pelaaja luovuttaa henkilötietonsa kilpailunjärjestäjän käyttöön sekä kuvausoikeudet ja valokuvien että videokuvan käyttöoikeuden kilpailun järjestäjälle.

Tuloskortit

Oulun Golfin kilpailuissa käytetään pääasiassa Golf GameBook -sovellusta tulosten syöttämiseen. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupoista. Mikäli et pysty käyttämään sovellusta niin voit joko täyttää tuloksesi käsin tuloskorttiin tai joku ryhmäsi muista pelaajista syöttää tuloksesi Golf GameBook -sovellukseen.

Golfauton käyttö

Kilpailuissa golfauton käyttö on sallittu ellei sitä ole erikseen kyseesssä olevan kilpailun kilpailumääräyksissä kielletty. Auton käyttö tällöin on mahdollista ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
Golfauton kuljettaminen ei ole sallittua alkoholin vaikutuksen alaisena.

Mobiililaitteiden käyttö

Mobiililaitteiden (puhelimet, tabletit, tietokoneet) käyttö on sallittua Golfin säännöissä sallituilla tavoilla.

Palkinnonsaaja

Kilpailuista saatavat merkittävät palkinnot ilmoitetaan verottajalle.

Lähtökohtaisesti kilpailusta voidaan vähentää suoraan kilpailuun kohdistuvat välittömät kustannukset. Voit tehdä vähennykset OmaVero.fi -palvelussa. Säilytä kaikki vähennetyt kulutositteet, esimerkiksi osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut tietyissä tapauksissa.