Yleistä - Oulun Golf

Yleistä

Oulun Golfkerho ry:n avoimiin kilpailuihin ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomen Golfliiton tai jonkun kansallisen golfliiton jäsenkortin omaavat pelaajat.

Oulun Golfkerho ry:n mestaruuskilpailuissa edellytetään, että OGK on pelaajan kotiseura.

Toimikuntien järjestämiin avoimiin tapahtumiin voivat osallistua lähtökohtaisesti kaikki golfista kiinnostuneet. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.


Kilpailut

Kilpailumaksut

Kullekin kilpailulle on määrätty kilpailumaksu, joka käy ilmi kilpailukutsusta.

Huom! Pelioikeudettoman jäsenen tai vieraspelaajan tulee kilpailumaksun lisäksi antaa pelilippu tai maksaa Green fee mikäli kilpailukutsussa ei toisin määrätä tai kilpailumaksu sisältää Green feen.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Kilpailuihin ilmoittautumiset suoritetaan lähtökohtaisesti sähköisesti tai ilmoittautumalla caddiemasterille.

Ilmoittautuminen kilpailuihin alkaa aina viikkoa ennen kilpailua ellei kilpailukohtaisessa kutsussa toisin ilmoiteta.

Ilmoittautumisaika päättyy yleensä edeltävänä keskiviikkona klo 18.00 lauantain kisaan ja edeltävänä torstaina klo 18.00 sunnuntain kisaan. Joissain kilpailuissa on poikkeava ilmoittautumisajan päättyminen, se ilmenee kilpailukutsusta.

Kilpailuihin ilmoittautumiset ovat sitovia. Kilpailusta poisjääminen tai kilpailun keskeyttäminen ilman pätevää syytä ilmoittamatta aiheuttaa yhden viikon kilpailukiellon kilpailumaksun suorittamisesta alkaen. Muistathan, ettei huono sää ole peruste kilpailusta poisjäämiseen.

Kilpailujen lähtölista ja tulokset julkaistaan kilpailukalenterissa.

Tutustu tarkemmin kilpailumääräyksiin ja paikallissääntöihin.

Golfauton käyttö

Kilpailuissa golfauton käyttö on sallittu lääkärintodistusta vastaan.

Palkinnonsaaja

Lähtökohtaisesti kilpailusta voidaan vähentää suoraan kilpailuun kohdistuvat välittömät kustannukset. Voit tehdä vähennykset OmaVero.fi -palvelussa. Säilytä kaikki vähennetyt kulutositteet, esimerkiksi osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut tietyissä tapauksissa.