Oulun Golfkerho | 24h Golf Juniorituki - Oulun Golf

Oulun Golfkerho | 24h Golf Juniorituki

Oulun Golfkerho | 24h Golf Juniorituki

24h Juniorituki Golf on junioreiden hyväksi järjestettävä varainkeräystapahtuma, jossa Oulun Golfin ja 2Up Golf Agencyn joukkueet pelaavat golfia 24 tuntia putkeen.

Tapahtuman taustaa

Tapahtuman tarkoitus on varainkeruu junioritoimintamme hyväksi.

24h junnugolfille -tapahtuman alkutahtia on lyöty Lakeside Golf Vammalassa vuonna 2013, kun Kimmo Sirainen ja Tero Kokkonen päättivät pelata vuorokauden verran golfia junnujen hyväksi keräten 10 600 euroa seuransa junioritoimintaan.

Heti perään vuonna 2014 Suomen Golfliitto pilotoi hanketta ja 25 seuraa lähti mukaan. Keskimäärin seuroissa junioritoiminnalle kerättiin varoja reilut 4000 euroa. Kuten jo mainittua, niin Oulun Golfkerho lähti hommaan mukaan 2015 ja tästä iso kiitos kuuluu Teemu Karvoselle, joka on ollut tapahtuman liikkeelle paneva voima Oulun päässä vuodesta toiseen ja johtanut joukkoja edestä eli osallistunut jokaiseen 24h junnugolfille -tapahtumaan.Ilmoittaudu tästä tukijaksi


Tutustu aiempien vuosien 24h Golf tapahtumiin

Peetu Turpeinen draivaa Matias Veteläisen seuratessa

Vuorokauden mittaista tempausta junioreiden hyväksi on pelattu Sankivaarassa jo vuodesta 2015.

Lue lisää

24h junnugolfille on koko maan laajuinen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tavoitteena on nostaa juniorigolfin näkyvyyttä ja aktivoida seuran junioreita pelipäivänä sekä kerätä rahaa oman seuran junioritoiminnalle. Nimensä mukaisesti tapahtumassa pelataan golfia yhtäjaksoisesti 24 tuntia putkeen.

Lue lisää

OGK:n joukkue pelaa jälleen 24 tuntia golfia yhtä soittoa. Tempauksella kerätään varoja juniorityöhön. Joukkue koostuu hallituksen ja toimikuntien aktiiveista.

Lue lisää