Aloittelijan opas - Oulun Golf

Aloittelijan opas

Tervetuloa Sankivaaraan!

Olet tervetullut Sankivaaraan kokeilemaan golfia yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla.​​​​​​​

Lyöntiharjoitusalueella eli rangella pääset rauhassa testaamaan taitojasi ja opettelemaan golfin perusasioita. Pelaaminenkin onnistuu vaikka samalla reissulla hienolla Audi e-tron Par 3 -kentällämme.

Alkeiskurssit

Suositeltava tapa golfharrastuksen aloittamiseen ovat golfin alkeiskurssit. Kursseja järjestetään joka viikko läpi golfkauden.

Kurssit ovat kestoltaan kaksi päivää, maanantaina ja tiistaina kello 18-21 sekä kertaustunti perjantaina kello 18-19. Kursseilla käydään opettajan johdolla läpi golfin tekniikkaa, pelin sääntöjä sekä sitä kuinka kentällä liikutaan vaarantamatta itseä tai muita. Kurssien ryhmäkoko on pieni, joten opettaminen on yksilöllistä ja tehokasta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta etkä edes omia välineitä osallistuaksesi kursseille. Kursseille ilmoittautumiset tapahtuvat golfopettajan kautta.


Green Card - Golfin ajokortti

Green Cardin tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät taidolliset sekä tiedolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta. Koska golfkenttä on yhteisessä käytössä, on kaikkien etu, että pelaajat tuntevat yhteiset pelisäännöt.

Golfin alkeiskurssit ovat suositeltavin ja nopein tapa omaksua kyseiset taidot ja tieto.


Jäseneksi liittyminen

Oulun Golfkerhon jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen tai asioimalla vastaanotossamme. Jäseneksi liityttyäsi sinulla on monenlaisia pelimahdollisuuksia ja vastaanoton henkilökunta eli caddiemasterit auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

Sankivaarassa kurssin suorittaneille tarjoamme jäsenyyden ja pelipaketin edullisesti. Golfopettajasi kertoo sinulle tästä tarkemmin.


Pelaamaan pääset joko pelioikeudella, sarjakortilla, kertamaksulla tai pelilipuilla.

Pelioikeudet

Oulun Golf myy kausipelioikeuksia niin aikuisille, junioreille kuin opiskelijoillekin. Pelioikeus on myös mahdollista vuokrata osakkeenomistajalta.

Sarjakortit

Henkilökohtaisia 5 tai 10-kerran sarjakortteja. Korteilla voit pelata puolikkaita eli 9 reiän kierroksia sekä täysiä eli 18 reiän kierroksia.

Green fee

Kertamaksu, jolla voit pelata joko 9 tai 18 reiän kierroksen.

Peliliput

C-osakkeen omistajien myymiä pelilippuja kaupataan muun muassa Golfpiste.com -sivuston "Pörssi" osiossa.