Aloittelijan opas - Oulun Golf

Aloittelijan opas

Tervetuloa Sankivaaraan!

Olet tervetullut Sankivaaraan kokeilemaan golfia yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla.​​​​​​​

Lyöntiharjoitusalueella eli rangella pääset rauhassa testaamaan taitojasi ja opettelemaan golfin perusasioita. Pelaaminenkin onnistuu vaikka samalla reissulla hienolla Audi e-tron Par 3 -kentällämme.

Alkeiskurssit

Suositeltava tapa golfharrastuksen aloittamiseen ovat alkeiskurssit. Järjestämme kursseja läpi golfkauden.

Alkeiskurssimme ovat kestoltaan joko yhden tai kaksi päivää. Yhden päivän kurssit alkavat sunnuntaisin ja kahden päivän kurssit maanantaisin. Ensimmäinen kurssi starttaa 12.5. ja kauden viimeinen kurssi viikolla 37 tai 38.

Kursseilla harjoitellaan valmentajan johdolla golfin tekniikkaa, sääntöjä sekä sitä kuinka kentällä liikutaan vaarantamatta itseään tai muita pelaajia. Kurssien ryhmäkoko on pieni, joten valmennus on yksilöllistä ja tehokasta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta etkä edes omia välineitä osallistuaksesi kursseille. Kursseille ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta.


Green Card - Golfin ajokortti

Green Cardin tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät taidolliset sekä tiedolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta. Koska golfkenttä on yhteisessä käytössä, on kaikkien etu, että pelaajat tuntevat yhteiset pelisäännöt.

Golfin alkeiskurssit ovat suositeltavin ja nopein tapa omaksua kyseiset taidot ja tieto.


Jäseneksi liittyminen

Oulun Golfkerhon jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jäseneksi liityttyäsi sinulla on monenlaisia pelimahdollisuuksia ja asiakaspalvelun henkilökunta eli caddiemasterit auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

Sankivaarassa kurssin suorittaneille tarjoamme jäsenyyden ja pelipaketin edullisesti. Golfvalmentajasi kertoo sinulle tästä tarkemmin.


Pelaamaan meillä pääset joko pelioikeudella, sarjakortilla, kertamaksulla tai pelilipulla.

Pelioikeudet

Myymme kausipelioikeuksia niin aikuisille, junioreille kuin nuorisollekin. Pelioikeus on myös mahdollista vuokrata osakkeenomistajalta.

Sarjakortit

Henkilökohtaisia 5 tai 10-kerran sarjakortteja. Korteilla voit pelata niin 9 kuin 18 reiän kierroksia.

Green fee

Kertamaksu, jolla voit pelata joko 9 tai 18 reiän kierroksen.

Peliliput

C-osakkeen omistajien myymiä pelilippuja kaupataan muun muassa Golfpiste.com -sivuston "Pörssi" osiossa. Pelilippu oikeuttaa joko yhteen 18 reiän tai kahteen 9 reiän kierrokseen.