Viikkotiedote viikolle 29 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 29

Viikkotiedote viikolle 29

Oulun Golfin viikkotiedote viikolle 29 tarjoilee ajankohtaista asiaa.

Kenttä tiedottaa

Kenttää leikataan normaalisti, eli viheriöt päivittäin. Väylät ja tiit 3 krt/vko. Leikkuukorkeudet säilyvät entisellään eli viheriöt 3 mm ja väylät 12 mm. Kasvu on hyvää ja viheriöillä viherpeittävyys varsin tuhti.

Sääennusteet haastavat hoitotoimenpiteiden suunnittelua, koska sateita ennustetaan. Viheriöiden pystyleikkaus ja kevyt hiekoitus tarkoitus tehdä alkuviikosta Vaara-kentällä senioreiden mestaruuskilpailuja silmällä pitäen. Pystyleikkaus hivenen nopeuttaa viheriötä.


Eero Kallio vei niimiinsä niin Pohjois-Suomen mestaruuden kuin Santikka Trophyn tasoituksellisen A-sarjan.Kuva Matti Tieksola

Kalliolle voitto myös tasoituksellisessa A-sarjassa. Tapani Niemelästä B-sarjan mestari kaksipäiväisessä Oulun Golfhalli - Santikka Trophyssa.

Lue lisää


Oulun Golfkerhon senioreiden mestaruuskilpailut

Mestaruuksista pelataan lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.7. Kilpailu on 36 reiän tasoitukseton lyöntipeli.

Lue lisää

Talkoot rangella maanantaina 18.7.

Järjestämme talkoot rangella maanantaina 18.7. kello 17-19. Tarjoamme kaikille osallistujille pullakahvit klubilla talkoiden päätteeksi.

Lue lisää


Tervetuloa kannustamaan AC Oulua!

Oulun Golf ja AC Oulu kutsuvat Oulun Golfkerhon jäsenet kannustamaan AC Oulua kotiotteluun Raatin stadionille lauantaina 23.7.

Lue lisää

Portugaliin syksyllä golflomalle!

Lähde mukaan viikon opetusmatkalle kauniiseen Sesimbran kylään, joka on tunnettu kalaravintoloistaan ja upeista rannoistaan.

Lue lisää


Golf Shop