Peliopetus by Sonja ja Patu - Oulun Golf

Peliopetus by Sonja ja Patu

Sonja ja Patu järjestävät yhdessä ainutlaatuisen golfopetuksen, jonka avulla viet oman pelisi uudelle tasolle. Opetuksessa käydään läpi pelistrategiaa, rutiineja sekä mentaalipuolen valmistautumista.

Sonjalla on jo yli 20 vuoden kokemus golfista. Hän on pelannut kilpagolfia amatöörinä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. SM-mitaleita löytyy useita ja kirkkaimpana saavutuksena on 2022 voitettu SM-kulta ikäsarjansa lyöntipeleissä.
Patu on pelannut ammattilaisena vuodesta 2006 ja omaa yli 30 vuoden kokemuksen golfista. Menestyksekkään amatööriuran jälkeen Patu on kiertänyt kilpakentillä ympäri maailman mm. European Tourilla 2013, Challenge Tourilla 2014 ja Asian Tourilla 2015.

Sonja ja Patu järjestävät yhdessä ainutlaatuisen golfopetuksen, jonka avulla viet oman pelisi uudelle tasolle. Opetuksessa käydään läpi pelistrategiaa, rutiineja sekä mentaalipuolen valmistautumista. Sonja ja Patu pelaavat kierroksella mukana, joten näet myös käytännössä, miten ammattilainen suunnittelee ja valmistelee peliään.

Peliopetuksiin mahtuu mukaan ainoastaan 3-6 hlö, joten olethan nopea!

Peliharjoitus pelataan uudella vaaralla 2 ryhmässä. Nämä peliharjoitukset on suunnattu alle 30 tasoituksella pelaavalle. Peliopetuksen hinta on 79€ Oulun Golfin pelioikeuden omaaville jäsenille/opetuskerta. Henkilö, jolla ei ole pelioikeutta tulee lisäksi maksaa pelimaksu.
Peliopetuksen voi maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla.


Lisätietoa kurssista saat Sonjalta (p. 0503366677) tai Patulta (p. 0503075048)


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!