Oulun Golf oy - Oulun Golf

Oulun Golf oy

Oulun Golf oy on perustettu rakentamaan ja ylläpitämään Sankivaaran golfkenttiä.

Yhtiöllä on ulkona 1 100 pelioikeutta sisältävää osaketta, jotka jakaantuvat laajalle omistajapohjalle (yli 1 000 osakkeenomistajaa). Osakkeista 984 on B-osakkeita (henkilöosake) ja 116 on C-osakkeita (yritysosake).
​​​​​​​
Yhtiön asioita hoitaa, mikäli ne eivät kuulu yhtiökokouksen asioihin, hallitus.

Toiminta-ajatus

Yhtiön toiminnan tavoitteena on tarjota omistajilleen ja asiakkailleen hyvät ja esteettiset lajin harrastusmahdollisuudet. Yhtiön omistamat golfkentät ja niihin liittyvät toiminnot hoidetaan kustannustehokkaasti.

Arvot

Toimimme avoimesti ja toivotamme kaikki pelaajat tervetulleeksi lajin pariin. Yhtiö vastaa kaikista työnantajalle kuuluvista velvoitteista samoin kuin viranomaismaksuista ja määräyksistä. Yhtiö hoitaa alueitaan vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen ja huomioi toiminnassaan naapureiden ja muiden alueella liikkuvien tarpeet.

Visio

Oulun Golf on Suomen arvostetuimpia golfkenttiä, jossa jokainen golffari viihtyy ja tuntee itsensä tervetulleeksi. Kenttä on pelattavuudeltaan sopiva kaikille pelaajaryhmille ja kentän hoitotaso pidetään erittäin hyvänä. Harjoitusalueet ovat korkealaatuiset ja tarjoamme monipuolista opetustoimintaa ympärivuoden. Asiakkaalla on valittavissa monipuoliset ja laadukkaat palvelut. Osakkaiden edut ovat monipuoliset ja heille pelaaminen on muita edullisempaa. Golfyhteisö vetää puoleensa mainostajia, sponsoreita, työpaikkaliikkujia ja kilpailunjärjestäjiä.


Oulun Golf oy

Mikonmäentie 201, 90660 OULU
toimisto@oulugolf.fi
Y-tunnus 0732405-9